Wij, dat zijn Patricia en Ivo

Als je op zoek bent naar mogelijkheden om te daten ben je wellicht niet meteen geïnteresseerd in de mensen achter een datingsite. Toch willen wij onszelf hier presenteren, omdat je tijdens een event ook met ons te maken krijgt. Wij begeleiden namelijk de events.

Ivo: "Ik heb jaren gewerkt als coach en trainer in de Zijnsoriëntatie en richt me als relatiebegeleider/-coach op het begeleiden van stellen en singles. Prachtig werk! Ondertussen leefde ik mijn leven. En een van mijn passies daarin is dansen. In de dans ontmoette ik Patricia, en vorig jaar kwam onze zoon Thimo ter wereld.
We beseffen ons dagelijks hoe blij we met elkaar zijn en ik herinner me dan soms vorige relaties waarin ik mezelf behoorlijk kwijt raakte. Pas sinds enkele jaren begrijp en doorvoel ik de redenen daarachter. Die kennis en dat ‘Zijn’ deel ik graag, ik gun het iedereen."

Patricia: "Mijn levenspad heeft behoorlijk gekronkeld. Mijn weg in de wetenschap was een doodlopend spoor, het raakt niet mijn wezen. Een lange zoektocht volgde, waarin ik me veel eigen heb gemaakt, van massage tot de biologisch dynamische landbouw, en van yoga en allerlei vormen van lichaamswerk en dans tot CG Jung en Zijnsoriëntatie. Op mijn weg heb ik veel ervaren en geleerd.
Hoewel we allemaal onze persoonlijke uitdagingen hebben aan te gaan, ervaar ik het als heel erg fijn en rijk om daarin samen te zijn, om het leven te kunnen delen. En ook samen te kunnen genieten! Dit gun ik iedereen, van daaruit is DeepDating ontstaan. Zelf weet ik hoe machteloos, verdrietig en ongemakkelijk het is als je door onzekerheid, angst en andere patronen niet in staat bent jezelf te zijn in contact met een ander. Zeker als je die ander nog niet kent, of als die ander spannend voor je is. Ik hoop dat DeepDating mensen een nieuwe ervaring geeft. Een manier van daten, van ontmoeten, waarbij lastige gevoelens niet weggepoetst hoeven worden, maar er mogen zijn. Dat opent wegen naar werkelijk ontmoeten."