Algemene voorwaarden voor DeepDating (Online) Events

Wanneer begint en eindigt een DeepDating Online event?
De aanvangstijd vind je in de agenda (klik hier). De eindtijd is ongeveer 2,5 tot 3 uur later. Omdat ons event elke keer weer een beetje anders is en het aantal deelnemers enigszins varieert kunnen we je geen exacte eindtijd geven.

Wat mag ik verwachten bij een DeepDating Online event?
Je gaat minimaal 6 en maximaal 10 ontmoetingen hebben met iemand van het andere geslacht. Meestal individueel en soms ook in een kleine groep (bijv 2 mannen en 2 vrouwen). Voor elke ontmoeting krijg je een eenvoudige opdracht mee die jullie samen doen. Aan het eind van het event geef je aan welke persoon je nader wilt leren kennen. Als deze persoon ook jouw naam heeft doorgegeven is er sprake van een match. Alléén in dat geval delen wij jullie email-adressen met elkaar en kunnen jullie met elkaar afspreken. Wie weet wat daaruit voortkomt…

Welke betalingsmiddelen worden geaccepteerd voor DeepDating Online?
Je kunt alleen betalen via IDEAL, als je een kadobon wilt inwisselen hoef je alleen de kado-code in te vullen bij je aanmelding. Daarnaast kun je betalen met de voucher die je van ons krijgt als je door omstandigheden een keer niet kon meedoen.

Wat als te weinig singles zich aanmelden?
Het kan soms voorkomen dat er te weinig aanmeldingen zijn. Indien dat het geval is, wordt het event geannuleerd en krijg je een voucher waarmee je je kan aanmelden voor een later event. Zo garanderen we dat er voldoende singles zijn tijdens een event. Mocht dat gebeuren dan brengen wij je uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event hiervan op de hoogte via e-mail. We bieden je dan ook de optie om je geld terug te vragen.

Wat als het aantal aanmeldingen van mannen en vrouwen ongelijk is?
Als zich meer mannen dan vrouwen (of andersom) hebben aangemeld voor een event, dan krijgt de man (of vrouw) die zich het laatst heeft aangemeld bericht dat hij/zij overtallig is. Als jou dit overkomt, krijg je een voucher waarmee je je kan aanmelden voor een later event. Zo proberen we zoveel mogelijk een gelijk aantal mannen en vrouwen te hebben op een event. Mocht dit voor jou gebeuren dan brengen wij je uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event hiervan op de hoogte via e-mail. We bieden je dan ook de optie om je geld terug te vragen.

Hoe zit het als ik wil annuleren?
Mocht je verhinderd zijn, laat ons dit dan uiterlijk 48 uur van te voren weten, je krijgt van ons dan een voucher voor deelname op een later moment. Bij annulering in de 48 uur voor het event, vervalt je recht op een latere deelname. Dit om te voorkomen dat er op het laatste moment singles afzeggen, ten koste van de singles die wel komen. Deze regeling helpt om onze belofte waar te maken dat je minimaal 6 singles op een avond ontmoet. We vragen je met klem om wél te annuleren als je er niet bij kunt zijn. Dit om zo goed mogelijk de man/vrouw verhouding te kunnen garanderen en om de deelnemers een optimale ervaring te kunnen bieden. Maar natuurlijk zien we liever dat jij er bij bent!
Om te annuleren stuur je een email naar: contact@deepdating.nl of vul je het contactformulier in. Je vermeldt je naam en voor welk event je annuleert.

Aansprakelijkheid
DeepDating kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor schade toegebracht aan een deelnemer door andere deelnemers tijdens of na het event. Ten slotte kan DeepDating niet aansprakelijk worden gesteld voor alle mogelijke vormen van indirecte schade geleden door deelnemer.

Ontvang ik (korting)mails na mijn aanmelding?
Standaard ontvang je nadat je je hebt aangemeld voor een DeepDating event onze nieuwsbrief. Tevens kan het zijn dat je af en toe een mail ontvangt met een speciaal kortingsaanbod voor deelname aan een event. Op deze manier kunnen wij events die nog niet vol zijn extra onder de aandacht brengen en heb jij kans om tegen een voordelig tarief deel te nemen.
Je kunt je altijd via de link in de nieuwsbrief uitschrijven.