Begeleiding naar een partner

Misschien herken je dit: Je bent kritisch en vooral op jezelf. Eigenlijk ben jij niet goed genoeg voor die ander. Misschien vind je intimiteit moeilijk/spannend. Misschien had je nooit een relatie omdat je ‘de ware’ nog niet ontmoette. Of is het zo dat je telkens weer teleurgesteld wordt in je relaties. En toch wil je graag een partner en misschien ook kinderen. Wat nu?

Er zijn vele redenen waarom mensen alleen zijn of alleen blijven. Voor de meesten zijn deze redenen niet helder, of niet écht helder. We zijn ons vaak niet bewust van hoe we ons over belangrijke zaken - zoals relaties - voelen. Toch is dit belangrijk als we écht een fijne partner willen die bij ons past.

Begeleiding
Door jezelf begeleiding te gunnen neem je dit verlangen serieus. Het contact met een ander wordt bepaald door hoe jij zelf in je vel zit. Hoe weet je dat het contact met jezelf goed is? En wat is ‘goed’ in deze context? Waar gaat het jou om in je leven? Wat gun jij jezelf in een relatie? Dit zijn vragen van het hart, niet van het hoofd. Toch zoeken we antwoorden vaak in de ratio, zo hebben we het geleerd. Kun jij je hart openen voor jezelf dan kun je dat ook voor een partner. Gezonde zelfliefde nodigt een vervullende partner relatie uit. Op een gezonde manier van jezelf houden kun je leren, al is het voor velen best spannend om zichzelf écht te verwelkomen. Het is misschien wel het belangrijkste dat we te doen hebben in het leven. En iets in jou weet dat al vermoedelijk...

Naar een partner
Via onze events, trainingen en coaching komen wij in contact met veel singles. Vaak hebben wij 'een gevoel' bij iemand en vaak blijkt dit gevoel te kloppen. Daardoor gebeurt het soms dat we voelen dat er tussen 2 singles een match zou kunnen zijn/ontstaan. Dat kan voor jou betekenen dat we je dan benaderen met dat wat onze intuïtie ons ingeeft.

De beste manier om te ervaren of het klikt, is om even te bellen (06-23909176) of een afspraak te maken,
gratis en vrijblijvend. 

Het tarief voor een sessie is 90 euro per uur*

De duur van de sessies is ca 1,5 uur. Een afspraak dient 24 uur van tevoren te zijn afgezegd, anders wordt deze doorberekend. Bedragen zijn incl. 21% BTW. Sessies in het weekend of na 18.00 uur 25 euro toeslag.
* Het zou heel jammer zijn als je graag sessies wil maar dat het tarief een probleem voor je is. Laat ons dat weten. Er is altijd een oplossing, daar komen we wel uit.