Ervaringen

"Ik vond het een fijne, gezellige en veilige avond/groep. Normaal gesproken zou ik dit soort vergelijkbare gesprekken eerder met mensen doen die ik veel beter ken, zoals vrienden. Dus om het gelijk met onbekende mensen te doen, geeft me het gevoel van een dieper niveau van contact.  Grappig om te horen dat we dat allemaal eigenlijk (in de basis) bijna hetzelfde willen, alleen iedereen vertelt en legt het uit op zijn eigen manier."
Faris

"Ik heb ook wel gedate via internet. Ik vond het grote voordeel bij jullie dat ik direct contact heb met vrouwen en een veel betere indruk en dieper contact krijg, zeker met jullie begeleiding en oefeningen erbij. De begeleiding geeft ook veiligheid."
Arjen

 

"De oefeningen vond ik leuk! Het is een uitstekende manier om het ijs te breken en oprecht contact met mensen te maken."
x

"Een leuke avond, spannend, inspirerend, energiegevend. Ik had het gevoel dat ik met gelijkgestemden te maken had en dat er respect was in het contact met elkaar. Het voelde oprecht."
Annemarie

"Ik heb de bedding als heel erg prettig en toegankelijk ervaren. Juist ook het samenspel tussen jullie beiden. Heel fijn om jullie persoonlijke motivatie en enthousiasme/verbondenheid te zien en te horen. Ook de nabijheid; voor mij waren jullie ook echt deel van het hele gebeuren."
Manuel