Goed begin met je nieuwe partner

Een nieuwe partner is super spannend voor de meeste mensen. Het 'daten' is al spannend, maar daarna begint het pas echt... Herken je dat? Vlinders in je buik, een zenuwachtig gevoel, appjes sturen, wachten op het antwoord. Waarom komt er niet gelijk antwoord? Etc. Voor je het weet neemt die ander je helemaal in beslag. Misschien voel je dat de ander je claimt of voel je dat je zelf claimend bent naar de ander. Het schudt je dagelijkse zelf grondig door elkaar. Doet je zelfs twijfelen of het wel goed is een relatie te 'hebben'. Het kan ook zijn dat het helemaal goed voelt met deze partner, maar intimiteit in relatie is voor velen best 'een ding'.

Wat gebeurt er toch allemaal in ons als we ons verbinden met een ander. Helemaal niet gek als mensen zeggen dat ze geen relatie willen. Het vraagt immers nogal wat van ons! Onze ervaring is dat het in deze fase zeer behulpzaam is om jezelf te laten begeleiden hierin, alleen of samen met je partner. Het helpt je te zien wat er gebeurt, het helpt je om de dingen minder ‘persoonlijk’ op te vatten, het helpt om bij jezelf te kunnen blijven als je bij die ander bent. Het gaat hier tenslotte wel om je/jullie hart en dus om kwetsbaarheid, gevoeligheid en tegelijkertijd passie. Een super-spannende combinatie. Gun jezelf en elkaar hierin ondersteuning.

De beste manier om te ervaren of het klikt, is om een gratis (bel)afspraak te maken,
ter kennismaking en intake, geheel vrijblijvend. 

(vervolg) Tarieven
1 op 1 sessie        90 euro per uur.
1 op 2 sessie       105 euro per uur.
2 op 2 sessie      155 euro per uur

De duur van de sessies is 1,5 tot 2 uur. Een afspraak dient 24 uur van tevoren te zijn afgezegd, anders wordt deze doorberekend. Bedragen zijn incl. 21% BTW. Sessies op zaterdag of na 18.00 uur 20 euro toeslag.