DeepDating Live

Misschien ken je DD Online al, dan kun je je misschien een voorstelling maken. Maar ken je het nog niet, dan is dit wat je krijgt bij DD Live:

DeepDating Live is dating op een speelse, bewuste manier.  In DD Live maak je kennis met ontmoeten 2.0! Dating is zoveel meer dan: ‘Hoe oud ben je?’, ‘Wat voor werk doe je?’, ‘Waar woon je?’, etc.

Hoe doen we dat?
Je ontmoet elkaar via eenvoudige, korte, bijzondere oefeningen die ontworpen zijn om jullie op een leuke, diepere manier met elkaar te laten kennismaken. Dit nodigt uit om jezelf te laten zien, authentiek, vanuit wie je écht bent.

En live is er natuurlijk meer mogelijk dan online. Het is dynamischer, informeler en natuurlijker en het hele lichaam doet mee. Er is veel meer visuele informatie op een live event. Iemands innerlijke houding is namelijk zichtbaar in de uiterlijke houding en beweging. Dat voelt voor sommigen dan ook wat kwetsbaarder dan online.

Het bijzondere van DeepDating:
* Ervaren relatiebegeleiders bieden een fijne bedding voor het event
* Er is een structuur die zorgt voor openheid en respect in het onderlinge contact
* We helpen je de ander écht te ontmoeten, onbevooroordeeld en vanuit openheid
* Je wordt uitgenodigd met nieuwe ogen te kijken en voelend te luisteren en delen
* Je ervaart dat ‘het verhaal’ van iemand (ook je eigen verhaal) niet altijd zo belangrijk is
* Het gaat meer om wie je bent, dan om wat je doet
* Je komt in aanraking met mensen die ‘zijn’ belangrijker vinden dan ‘hebben’

We nemen de tijd om dieper te ontmoeten. Aan een DD Live event doen minimaal 6 mannen en 6 vrouwen mee en maximaal 12.) Het event brengt je waardevolle inzichten over jezelf en verrassende ervaringen in het daten.

De eerste DD Live events verwachten we aan te bieden begin/medio 2021. Wil je op de hoogte gehouden worden of ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten via het contactformulier.

Er zijn nog geen DD Live Events gepland

mensen ontmoeten elkaar in kring